Onderwerp: Biscuit kapot

Heb een vraag soms als ik het biscuit uit het blik haal blijft er een klein stukje plakken en is mijn kapsel kapot ,het is wel gaar ook mooi bruin .is dat misschien te veel of te weinig bakspray? Of moet ik de temperatuur iets hoger zetten of nog langer er in ?

Re: Biscuit kapot

Ik heb dit ook wel eens... Ik denk dat het vooral komt doordat de vorm niet goed ingevet is. Zou niet weten wat het anders kan zijn!

3

Re: Biscuit kapot

Komt door het, net op die plek dan, te weinig invetten.
Als je te veel gebruikt, zeker met een bakspray is de kans op luchtbellen (in de rand) juist weer groter.

4

Re: Biscuit kapot

Nou laat ik dat nu net vandaag ook voor het eerst hebben , echt niet leuk :O

Maar mijn bakspray was inderdaad op dus net te weinig toch :s

5

Re: Biscuit kapot

Ik gebruik zeelandia Bakspray en hebt het nooit meer, voorheen wel, maar met afsmeren zie Je er niets meer van

www.dezoeteverleiding.com Ik kan ook printen op ouwel en frosty! Kijk ook eens op mijn Facebookpagina https://www.facebook.com/pages/De-Zoete … 3999343447

6

Re: Biscuit kapot

Ik gebruik nooit bakspray omdat ze dan altijd stuk gaan.
Ik smeer in met zachte roomboter.

7

Re: Biscuit kapot

:) ik spuit wat bakspray in mijn blik daarover doe ik bakpapier en ze komen er altijd prima uit.

Haast is enkel goed als je vliegen vangt.

8

Re: Biscuit kapot

Gebruik geen bakspray, altijd even invetten met vloeibare boter en bestuiven met poedersuiker. Blijft nooit plakken