1 Laatst bewerkt door Taart&Trends (18-07-2017 00:03)

Onderwerp: Taart en Trends 2017

Op 29 en 30 september 2017 organiseren we alweer de 11e editie van Taart en Trends in de Jaarbeurs Utrecht.  Kijk op onze website www.taartentrends.nl voor meer informatie en tickets. 

Er staan al gave workshops online onder andere van Dirk Luchtmeijer, Atelier Arina, Georgie Godtbold bekend van de sugar wobblies, Petra Arnold en meer.... Nieuw is dit jaar de broodcolleges van artisan broodbakker Ralph Nieboer, voor de mensen die ook van broodbakken houden. Ook hiermee zijn hele leuke decoratieve technieken mogelijk.

Misschien leuk om te weten.  12 jaar geleden organiseerden we een eerste meet en greet voor leden van dit forum wat toen nog maar 400 leden had.  Een jaar later was de eerste Taart en Trends beurs die toen 1 dag duurde een feit. In het 4e jaar werd het een 2 daagse beurs en sinds vorig jaar wordt de beurs georganiseerd in de Jaarbeurs, dit was onze 10e editie.

En dit jaar bij de 11e editie hebben we een leuk thema voor de wedstrijden, namelijk Carnaval Mundial. Voor de wedstrijdstukken mogen de deelnemers zich laten inspireren door Carnaval zoals het over de hele wereld gevierd wordt in alle vormen en uitdossingen.  Een leuk thema met veel mogelijkheden dus doe zeker mee.  De wedstrijd is voor iedereen. Je strijd in eerste instantie tegen jezelf.  Door je inzending te laten beoordelen, krijg je inzicht in je eigen vaardigheden en kom je er achter welke technieken goed zijn of nog verder ontwikkeld moeten worden. De inzendingen worden anoniem beoordeelt. De jury weet niet van wie de stukken zijn. Op basis van de punten aantallen ontstaat een ranking, waar een categorie winnaar uit voortkomt.


Inschrijven voor de wedstrijden, tickets bestellen of workshops reserveren gaat via www.taartentrends.nl  of Https://tickets.taartentrends.nl

https://s22.postimg.org/t3howczn1/Beurs_flyers_Resized_voor_Delicious.jpg