1

Onderwerp: REGELS! LEES DEZE EERST VOOR JE HIER PLAATST!

17 december 2015: regels aangepast


Hier kun je je bak- & decoratiespullen een tweede kans geven, maar hier kun je ook je oproepje plaatsen voor dàt bakblik waar je nou al zo lang naar op zoek bent.. wie weet heeft een medeforummer het wel achter in de kast liggen! Iedereen is - na het lezen van de voorwaarden! - vrij om hier te posten, maar houd wel rekening met het volgende:

Spelregels:

WAT:
- doel van deze rubriek is TWEEDE kans (dus gebruikte spullen) of winkelaanbiedingen bij landelijke winkelketens (denk aan Lidl, Aldi etc.) Aanbiedingen bij webwinkels vallen hier niet onder!
- je kunt veel gebruiken voor bakken & decoreren, dus het aanbod kan heel breed zijn, maar enige relatie met "de keuken" moet het wel hebben.
- ruilen of weggeven behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden.
- Verzoeken voor het printen van icingsheets e.d. mogen ook in deze rubriek.
- commerciële verkoop is niet toegestaan.
- groepsbestellingen (ook uit het buitenland) mogen alleen na toestemming worden geplaatst en mogen alleen indien betreffende artikelgroep niet verkrijgbaar is bij de webshop.
-Topics over spullen op Marktplaats, Ebay of vergelijkbare handel-websites zijn hier niet gewenst.
- Verkoop van restpartijen van een (web)winkel zijn niet toegestaan

HOE:
- bied je iets aan, zet dan voor je topictitel: [AANGEBODEN]
- zoek je iets, zet dan voor je topictitel: [GEVRAAGD]
- heb je een winkeltip, zet dan voor je topictitel: [TIP]
- geen veiling-achtig gedoe, dus niet per opbod verkopen: bieden is niet toegestaan. Dit betekent ook dat je in je startbericht een prijs moet aangeven
- is de koop gesloten, meld dit dan via het linkje onder je bericht, dan wijzigt één van de moderators de topictitel.
- plaats alles in één topic; meerdere topics op één dag tegelijkertijd worden samengevoegd
- alles dat ouder is dan 1 maand en afgehandeld is wordt verwijderd; alles ouder dan 2 maanden - afgehandeld of niet - wordt verwijderd.


VOORWAARDEN:

- V&A is bedoeld voor actieve forumleden; registreren met als doel aan te kunnen bieden en te verkopen is niet toegestaan; deze topics zullen uit het zicht worden geplaatst.
- om aan te kunnen bieden dien je minimaal 2 maanden geregistreerd te zijn èn minimaal 50 berichten buiten V&A te hebben gepost
- actief betekent ook dat je laatste bericht buiten V&A niet langer dan een half jaar geleden mag zijn
- op dit forum ben je als verkoper verplicht naam, adres en telefoonnummer per mail door te geven aan een koper als deze daarom vraagt. Als je dit weigert, is het je niet meer toegestaan om producten op het forum aan te bieden
- ivm privacy dien je adres/telefoongegevens alleen per mail te verstrekken, NIET in het topic
- afspraken worden tussen de koper & verkoper gemaakt; de beheerders van DeLeuksteTaarten.nl dragen hier geen verantwoordelijkheid voor; DLT biedt alleen de mogelijkheid voor forumleden.
Bij vermeende oplichting kunnen wij echter wel overgaan tot blokkeren van toegang tot het forum.

NB: Als je iets zoekt en het wordt aangeboden in een vraagtopic van een ander, graag eerst de topicstarter in de gelegenheid stellen te reageren. Aangeven dat je belangstelling hebt als de topicstarter er vanaf ziet, is prima.


Berichten die niet aan bovenstaande voldoen worden verwijderd. Hier is alleen per mail contact over mogelijk.

SPAM:
Spam is een vervelend iets; laten mailen via je profiel is niet spam-gevoelig; als je via het forum mail krijgt, krijg jij het mailadres van de verzender te zien en kun je zo verder mailen. Wil je een ander mailadres dan in je profiel staat gebruiken, geef het dan als volgt aan: jenaam apenstaartje hetdomein punt nl.
Wees je er van bewust dat adres- en telefoongegevens voor iedereen (dus ook zoekmachines!) zichtbaar worden zodra je deze in een bericht zet.

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

Re: REGELS! LEES DEZE EERST VOOR JE HIER PLAATST!

Beste leden,

Graag wil ik jullie weer eens wijzen op de voorwaarden voor het verkopen via het forum. Verkoopberichten geplaatst door leden waarbij niet aan de voorwaarden is voldaan worden verwijderd.

Groetjes Kirsten