1

Onderwerp: Chocolade workshop Conjurer’s Kitchen - Museum Vrolik 22 en 23 april

Hierbij een super leuke workshop tip:
In Museum Vrolik in Amsterdam wordt ieder jaar het ‘Weekend of Anatomy’ georganiseerd met rondleidingen, demo’s en workshops e.d. Dit jaar wordt één van de workshops door Annabel de Vetten van Conjurer’s Kitchen gegeven!!!  :y  (http://www.conjurerskitchen.com/)
Voor wie haar nog niet kent: ze is een Britse taart-kunstenares die o.a. héle mooie ‘horror’ taarten maakt!
Tijdens de workshop krijgt je van haar een soort masterclass over het maken van mallen en het gieten en temperen van chocolade. Daarna ga je een schedel van een (Siamese)vos gemaakt van witte chocolade versieren met ook weer chocola en uiteindelijk neem je dus een eetbaar (maar je kunt ‘m ook echt aan de muur hangen!) kunstwerkje mee. (zie foto's!)
Dit is de eerste keer dat Annabel de Vetten in Nederland is, in GB en de VS is ze al een beroemdheid met haar eetbare kunst of ‘edible oddities’ zoals zij ze zelf noemt.

Tickets voor deze workshop zijn te krijgen via de FB van het museum op hun eventpagina (Weekend of Anatomy: The Afterlife of Animals) of direct via de Eventbrite pagina van het evenement op:
https://www.eventbrite.nl/e/weekend-of- … 2495619272

En dan nog een extra tip: op dit moment is er op de FB eventpagina een share en win actie gaande voor een gratis toegangskaartje voor twee, die loopt a.s. donderdag al af. MAAR vanaf donderdag zal er daarvoor in de plaats een code bekend worden gemaakt, daarmee kun je tijdelijk kaartjes met korting kopen!! *D  Snel zijn dus! O-)

Veel plezier!  :D

https://s18.postimg.org/74mhyxedh/CK1.jpg

https://s18.postimg.org/kmteb7qit/CK2.jpg

2

Re: Chocolade workshop Conjurer’s Kitchen - Museum Vrolik 22 en 23 april

Even een update: die kortingscode is zojuist online gegaan!