1 Laatst bewerkt door Marije (14-10-2011 15:28)

Onderwerp: Freubelen in de herfstvakantie: dinsdagavond 18 oktober in deventer

Dinsdagavond 18 oktober houden we weer een vakantiefreubelavond in Deventer. En het leek ons wel leuk om te gaan proeven (en uit ervaring weten we dat dit ook erg lekker is :P )!

Weet jij soms ook niet goed waar je je taart mee kan vullen? Of zou je wel eens een nieuw recept uit willen proberen? Deze freubelavond gaan we proeven! Van vullingen proeven tot lekkere cupcakes, cakes of taart. Een leuke avond waarbij je recepten kan uitwisselen en ervaringen kan delen met andere taartdames. Neem dus die favoriete of nieuwe vulling/cake mee en natuurlijk het recept! Wij zullen ook een aantal producten laten proeven.

Ook is het leuk om in elkaars boeken en tijdschriften te neuzen op het gebied van bakken of taartdecoratie, dus neem die ook gezellig mee!

Voor wie is het?
Voor iedereen die gek is op taarten decoreren, of je nu beginner bent of al gevorderd, dat maakt niet uit. Wel graag van de tevoren opgeven, want we hebben plek voor 8 tot 10 personen.

Wat kost het?
Niets.

Het is een beetje kort dag, maar wellicht heb je nog niets die avond of heb je even zin om man en kids te ontvluchten in die drukke vakantieweek! :+  :+

Wie heeft er zin om te komen?

groetjes Marije

De Taartatelier en workshopruimte in Deventer, Zutphen, Apeldoorn en Raalte (Lettele, spanjaardsdijk 92B). http://www.zoetenzodeventer.nl. en  https://www.facebook.com/ZoetenZoDeventer

2

Re: Freubelen in de herfstvakantie: dinsdagavond 18 oktober in deventer

Nah, niemand wilde komen? :P
Ik wou wel komen! Alleen nu een beetje laat :(

..*Heerlijk aan het bakken*..