1

Onderwerp: VANILLIE vulling HELP!!

Hallo,

Op verzoek van een vriendin moet ik een taart van vanillie voor haar maken (ze is namelijk helemaal verslaafd aan vanillie). Nou vroeg ik mij af of jullie tips hadden met wat voor soort vanillie vulling ik de taart kan vullen. Ze houdt ook niet van marsepein of fondant maar wil daar ook iets met vanillie erop hebben. Zelf dacht ik aan slagroom met een scheutje vanillie aroma en voor de vulling iets met vla. Ik weet echt niks anders!!!

Dames ik hoop dat jullie mij kunnen helpen!!!

Dank!!

Groetjes,

SweetCake

2 Laatst bewerkt door belluna (09-03-2007 13:41)

Re: VANILLIE vulling HELP!!

bij de recepten staat er vanillebavarois van karentje, deze heb ik al gemaakt, maar wel met een vanille stokje in en die was heerlijk, ik zou dit ertussen doen en errond botercr

groetjes, Katleen  - patissière en cakedesigner, met workshops!

3

Re: VANILLIE vulling HELP!!

Lijkt me helemaal goed wat Kathleen voorstelt. :9

k zou echt geen vla nemen hoor, dat wordt een natte bedoening.....:D Maar slagroom zou natuurlijk ook kunnen, idd met vanille.

Botercreme extra kan ook nog, dat is banketbakkersroom door de botercreme en dan extra vanille toevoegen.

Groetjes, Jozien.

Eigen taart is goud waard! ;)
Klik HIER voor mijn linksite allesovertaart.nl met how to's en HIER voor links van medebaksters!

4

Re: VANILLIE vulling HELP!!

Vanille kookpudding van Oetker (?) is heel erg lekker als vulling, makkelijk te maken, wel pas vullen als het afgekoeld is en met een dijkje van botercreme anders gaat de vulling ertussenuit piepen aan de zijkant.
gr Marije

De Taartatelier en workshopruimte in Deventer, Zutphen, Apeldoorn en Raalte (Lettele, spanjaardsdijk 92B). http://www.zoetenzodeventer.nl. en  https://www.facebook.com/ZoetenZoDeventer