1 Laatst bewerkt door deanera (12-02-2007 14:15)

Onderwerp: nieuw hier

hallo ik ben brigitta en ben niet zo heel erg taarten bakkerig ,maar heb er welveel intresse in , waarom ik heb namelijk een thee winkeltje en wil leuke workshops gaan geven etc.

wel maak ik gedecoreerde suikerklontjes met rolfondant , heel gepriegel maar erg leuk om temaken.

ik hoop hier veel teleren over taarten maken.

p.s. ik ben net bezig met een teabread maken ben benieuwd wat dat word lol;))
groetjes brigitta
wat ik wel doe is al heel lang nep taarten maken van styropor en overschilderbare acrylaat kit etc lol;))

groetjes brigitta
mijn blog:  http://thehighteastamper.blogspot.com/

2

Re: nieuw hier

Gedecoreerde suikerklontjes?? Ha, dat klinkt leuk, kun je er een foto van laten zien??

Enne, welkom natuurlijk!! 't Is hier wel ietwat verslavend, dus voor je het weet ben je alsnog aan het taarten maken hoor ;)

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

3

Re: nieuw hier

jaaaa...die willen we zien ..gedecoreerde suikerklontjes !!!!
Kun je die met fondant en al zo in de thee kieperen of zijn ze puur voor decoratie >

4

Re: nieuw hier

he ja nou ben ik nieuwsgierig...foto's graag wil die suikerklontjes wel eens zien!! O'ja en welkom hier op het forum!!!

golf is knikkeren voor rijke mensen die te lui zijn om te bukken

5

Re: nieuw hier

ik ga even kijken of ik een fotootje hier naar toe kan linken.

ja met de rolfondant erop kun je ze gewoon in de the koffie etc doen om te eten,maar je kan ze ook alleen als decoratie neer zetten .

ik verkoop ze veel voor kadootjes en high teas.

groetjes brigitta

groetjes brigitta
mijn blog:  http://thehighteastamper.blogspot.com/

6

Re: nieuw hier

heb net vlug gespiekt wat een gezellig winkeltje heb je zeg!!! Denk dat ik binnekort eens even wat theesoorten bestel de namen klinken heerlijk!!!

golf is knikkeren voor rijke mensen die te lui zijn om te bukken

7

Re: nieuw hier

dank je wel rianne , m,n winkeltje is nog heel pril open( augustus 2006  begonnen)

ik heb pas m,n eigen bonbons met theegelei vullingen laten maken en maak zelf ook de theegeleien ervoor  en theesiroop wat erg onbekend is nog .

m,n beroep is altijd kokkin geweest.

groetjes brigitta

groetjes brigitta
mijn blog:  http://thehighteastamper.blogspot.com/

8

Re: nieuw hier

Hoi Brigitta,

Een tijdje geleden heb je ook wat over je decoratietaarten gepost op het forum van Planet Cake. Toen heb ik je nog een vraag gesteld, maar ik denk dat je er niet meer terug bent geweest... Er gebeurt daar natuurlijk ook niet zo veel vergeleken met hier!

Ik heb je foto's  en website gezien. Leuke taarten en winkel maak/heb je!!!

Maar hierbij dus alsnog mijn vraag Over het kleuren van die kit... Hoe doe jij dat met die gekleurde kit? Heb je een speciale slagroomspuit voor kit ofzo? En hoe maak je die dan weer schoon? Want het is wel een kliederspul vind ik....

Groetjes,
Lonneke

Mijn online fotoalbum: http://lonnes.mijnalbums.nl 
Mijn facebook pagina: http://www.facebook.com/BakLonnes

9

Re: nieuw hier

hai lonneke ,
ik kleur de overschilderbare kit gewoon met druppels acryl verf uit de hobby winkel.

ik werk meestal met weggooi spuitzakken, je spuitmondje laat je drogen en dan trek je het erzo uit .( deze spuitmondjes gebruik ik alleen voor m,n deco taarten)

als je me een emailtje stuur dan zal ik je precies de instrukties sturen ervoor .

groetjes brigitta

groetjes brigitta
mijn blog:  http://thehighteastamper.blogspot.com/

10

Re: nieuw hier

Hoi Brigitta,

Lief van je zeg! Ik heb je net een mailtje gestuurd. Bedankt alvast...

Mijn online fotoalbum: http://lonnes.mijnalbums.nl 
Mijn facebook pagina: http://www.facebook.com/BakLonnes

Re: nieuw hier

Hoi Deanera,

Ik heb ook je winkeltje even bekeken en het ziet er heel erg leuk uit!
Ik heb dus ook nog nooi van thee gelei gehoord ....sorry.
je "nep"taarten zijn erg mooi dus nu alleen nog even overschakelen naar echt en klaar ben je!

Saskia

Mijn Taarten en workshops vind je op mijn site!
Een bijzondere dag verdient een bijzondere taart!

12 Laatst bewerkt door deanera (12-02-2007 20:34)

Re: nieuw hier

dank je wel saskia ,

thee gelei , zegt het al er word thee gezet wat je wel sterk moet zetten en daar word dan gelei van gemaakt met geleisuiker speciaal en b.v. citroen schil of sinaasappelschil , gember .( als dit in de theesoort voor kom)

deze theegeleien kun je ook heel goed gebruiken als vulling tussen je taart.

groetjes brigitta

groetjes brigitta
mijn blog:  http://thehighteastamper.blogspot.com/