1

Onderwerp: Marije

Nou,
dan kan ik toch ook niet achterblijven, ik vind deze rubriek erg leuk om te lezen, dus vind dat ik het niet alleen bij lezen mag houden.

Ik ben dus Marije en 29 jaar (nog net geen 30 :P). Ik werk 36 uur bij de Provincie Utrecht, een echte ambtenaar dus. Maar wel een hele leuke baan, ik mag geld 'weggeven' (subsidies heet dat in ambtenaarland ;) ) aan projecten als bijvoorbeeld kleinschalige woonvormen voor mensen met een beperking, welzijnsprojecten of projecten die de leefbaarheid in achterstandswijken wegnemen. Erg mooie doelen vind ik.

Verder ben ik erg druk. We gaan trouwen in Oostenrijk in juli. Ik geef mozaiekworkshops en ben bezig dit uit te breiden. Heb me inmiddels ingeschreven bij de Kamer van Koophandel als Atelier Artistico en mag me ondernemer noemen :D. En ben bezig met het ontwikkelen van themakisten voor kinderfeestjes. Ik heb zelf (nog) geen kinderen, maar vind het erg leuk om me te verdiepen in al die thema's nu bij de voorbereidingen. Zo ben ik bezig met het maken van prinsessenpakjes en piratenpakjes. Erg veel werk, en al word het naaien van kleding niet mijn hobby, toch is het resultaat wel om erg blij van te worden (zulke mooie stofjes! echt prinsesserig!).

Nou en dan af en toe (ahum) ook nog een taart maken. Want sinds oktober heeft het taartvirus mij te pakken sinds ik dit forum heb gevonden :D . Ik had in september vorig jaar een workshop taarten maken gevolgd als teambuildinguitje. Heerlijke slagroom en chocoladetaarten. Vond dit zo leuk dat ik ben gaan googlen en toen op dit forum beland en niet meer weggegaan. Heel veel spulletjes en boeken gekocht, ik wil altijd meteen alles hebben en word van de webshop erg hebberig, en daar ben ik geloof ik niet de enige in ;).

Ik vind het trouwens een heel prettig forum. Iedereen is altijd erg hulpvaardig, je kunt hier zoveeeel leren. Ook de sfeer is prettig, heel vriendelijk. En ik ga nu zelfs met een paar forummers een dag bij elkaar komen. Vind dat erg bijzonder, en ondanks dat we elkaar niet kennen, heb ik er nu al zin in. Zo doorgaan dus en pluim voor Marianne die alles goed bewaakt en bijhoudt!

Groetjes en veel taartplezier,
Marije

De Taartatelier en workshopruimte in Deventer, Zutphen, Apeldoorn en Raalte (Lettele, spanjaardsdijk 92B). http://www.zoetenzodeventer.nl. en  https://www.facebook.com/ZoetenZoDeventer

2

Re: Marije

Jeetje, wat een druk bestaan heb jij! Heel veel succes met je Atelier en de voorbereidingen voor jullie huwelijk! En natuurlijk bekijken we ook nog graag al je taarten.

Groetjes, Tamara
Nieuwsgierig naar mijn taarten? Ze zijn hier te vinden.

Re: Marije

Zo Marije, je bent een bezig bijtje. Leuk dat idee van de themakisten. Kun je gelijk de taart erbij afleveren. Succes ermee.

En gefeliciteerd met je voorgenomen huwelijk. Spannend om in Oostenrijk te gaan trouwen. Alvast een hele mooie dag toegewenst.

Groetjes, Jolanda
Mijn foto's kun je zien op www.mijnalbum.nl/Album=WZ4SGBSA

4

Re: Marije

Ja bezig bijtje :o . Goed idee trouwens om de taart erbij te leveren, had ik nog niet aan gedacht, hmmmm. Tja dat kost wel nog meer tijd...ff over nadenken nog.

De Taartatelier en workshopruimte in Deventer, Zutphen, Apeldoorn en Raalte (Lettele, spanjaardsdijk 92B). http://www.zoetenzodeventer.nl. en  https://www.facebook.com/ZoetenZoDeventer