1

Onderwerp: [te koop] 2e hands taart-en cupcakes boeken voor een klein prijsje

Hoi,

Omdat ik ruimte wil maken, bied ik de volgende 2e hands boeken te koop aan.
Cookies and Cakes to celebrate love Nieuw kost dit boek 19,99 jij mag het overnemen voor 7,50

https://www.maakeentaart.nl/wp-content/uploads/2018/11/IMG_0594-750x945.jpg
Peggy Porschen heeft een prachtig boek gemaakt om zelf de mooiste koekjes en taarten te maken. Cm verliefd op te worden, zo mooi. Het boek bevat stap voor stap handleidingen met mooie foto’s voor bijv. Het maken en gebruiken van icing, het stapelen van taarten, het versieren van mini cakes en tips bij het maken van grote cakes. Ook cupcakes komen aan bod. Een zeer gevarieerd boek.


https://www.maakeentaart.nl/wp-content/uploads/2018/11/IMG_0593-228x300.jpg
Wedding cakes van Wilton
Voor 1,50 is het voor jou!
Werkelijk alles staat in dit boek beschreven om zelf je een prachtige bruidstaart te maken. Tot en met de standaarden die er zijn om je taartlagen mooi te presenteren. De meest uiteenlopende bruidstaarten staan er in. Met dit boek kun je zelf een professionele bruidstaart maken.

https://www.maakeentaart.nl/wp-content/uploads/2018/11/IMG_0586-225x300.jpg
Taart en cakes decoraties Paris Cutler
Dit boek in het Nederlands geschreven heeft een heldere, duidelijke uitleg over het bakken, vullen en decoreren van taarten, je vind er zeer veel heerlijke recepten, tabellen voor de juiste verhoudingen van ingredienten. Een goede opbouw en uitleg voor het zelf maken van de mooiste taarten, zoals bijv. een makeup doos taart, pick up taart, raket taart, botentaart, piraten- of prinsessentaart, raceauto taart, en nog veel meer. Met bijgevoegde sjablonen. En met mooie foto’s waarvan je al trek krijgt in een lekker stukje taart!
Nieuw kost dit boek 15,90 ik bied het je aan voor 7,00

Wil je een van deze boeken overnemen, mail me dan. Ik verzend de boeken in een kartonnen enveloppe die door de brievenbus past.  Kosten hiervoor zijn 3,80

Groetjes Saskia
Voor de lekkerste recepten voor alles dat met taart te maken heeft www.maakeentaart.nl