1 Laatst bewerkt door Wolfje (13-06-2017 13:32)

Onderwerp: Ervaring met invriezen enchanted cream

Hallo allemaal,

Ik weet dat de vraag al eerder gesteld is, maar ik kan nergens een goed antwoord vinden. Dus vandaar dat ik het nog maar eens probeer.
Heeft er iemand ervaring met het invriezen van een taart gevuld met enchanted cream?

Groetjes!

2

Re: Ervaring met invriezen enchanted cream

http://forum.deleukstetaarten.nl/viewto … ?id=247287

3

Re: Ervaring met invriezen enchanted cream

Dankjewel voor je reactie.

Ja deze vraag en reactie heb ik ook gezien. Maar degene die antwoord geeft heeft zelf geen ervaring met het invriezen van enchanted cream.

En ik wil juist graag weten wat de ervaringen zijn. Blijft de stuctuur en de vochtigheid hetzelfde e.d.

Dus als iemand zelf ervaring ermee heeft, wil ik het graag weten   :)

Groetjes,
Ellen

4

Re: Ervaring met invriezen enchanted cream

Ik had toevallig de vraag gesteld..
Maar het kan hoor :)
Vond de smaak wat meer "flauw" geworden, maar de anderen proefden dat niet.

5 Laatst bewerkt door Wolfje (14-06-2017 07:44)

Re: Ervaring met invriezen enchanted cream

Ah kijk, dat wilde ik dus weten. Dankjewel!

Inmiddels heb ik zelf losse enchanted cream ingevroren in een spuitzak (alleen met volle melk aangemaakt) en weer laten ontdooien. En dan blijft de structuur ook goed (voor het vullen van een taart in ieder geval). Dus mocht iemand zich afvragen of het ook los ingevroren kan worden, dat kan. :)