Onderwerp: Taart invriezen?
Zou ik een taart, met vulling en marsepein bekleding in kunnen vriezen? En waar moet ik dan op letten bij het ontdooien en hoe doe je dat? (hoelang van te voren uit de vriezer enzo) Heeft iemand tips voor mij?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Taart invriezen?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Zou ik een taart, met vulling en marsepein bekleding in kunnen vriezen? En waar moet ik dan op letten bij het ontdooien en hoe doe je dat? (hoelang van te voren uit de vriezer enzo) Heeft iemand tips voor mij?
ja hoor gaat perfect. Je kunt de taart in een zak doen of in een taartdoos.
Voor het ontdooien haal je hem 24 uur van tevoren uit de vriezer en laat hem in de koelkast ontdooien. Ik haal hem dan 1 uur voor gebruik uit de koelkast om op temperatuur te laten komen
Ja dat kan! In een kartonnen doos in de vriezer, 24 uur van tevoren laten ontdooien in de koelkast. Vooral afblijven want er zal vocht op komen, dit trekt vanzelf weg!
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Taart invriezen?
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.