1

Onderwerp: oei, werken met enchanted cream

Met regelmaat maak ik lekkere (funcakes) biscuit taarten. Ik vul ze met van alles, maar ik bekleed ze altijd met fondant.

Echter nog nooit bekleed met botercreme of enchanted cream.
Maar voor een taart voor onze eigen bruiloft moet ik er toch aan geloven.

Dus vanmiddag funcakes enchanted cream gekleurd met ivoor kleurstof en begonnen met smeren. Maar tjonge, dat valt tegen!

Iemand tips om het zo te krijgen op de afbeelding?
Is dit meerdere lagen waarbij de eerste smeersel/laag eerst moet koelen?


https://i.postimg.cc/14rgWFgs/60332263-884744491865768-7369522087267926016-n.jpg

2

Re: oei, werken met enchanted cream

Mix het 1:1 in plaats van zoals op de verpakking, dan is het al steviger. En zorg inderdaad voor koelen tussendoor, dus een crumb coat, koelen en dan de volgende laag er op.

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

3

Re: oei, werken met enchanted cream

Dankjewel!