Onderwerp: Basterdsuiker

Hallo.  :)
Ik heb een probleem.
Wij wonen in Duitsland en daar kent men de Basterdsuiker niet.
Wat kan ik daarvoor in de plaats nemen?  :think:

Lg uit Ihlow-Riepe Duitsland.

2

Re: Basterdsuiker

Als ik basterdsuiker vertaal krijg ik  Farinzucker. Kun je daar niets mee?

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

Re: Basterdsuiker

Hallo Marianne.
Ik heb inmiddels gehoord dat Basterdsuiker in Duitsland niet bestaat/verkocht word.
Dat geeft bij het bakken soms best problemen.
Nu moet ik dus uitzoeken wat een goede of zelfs betere vervanger is van Basterdsuiker.
Heel erg bedankt voor je antwoord.

4

Re: Basterdsuiker

Misschien is fijne kristalsuiker n goede vervanger?

Re: Basterdsuiker

De fijnste kristalsuiker gebruiken geeft een goed resultaat. Je kan 2 % van de suiker vervangen door blanke stroop of honing . Het enige waar je op moet letten is dat de suiker voldoend is opgelost.

Als je zondigt zondig dan lekker

Re: Basterdsuiker

Dankjewel ''Lange Delftje'' hier kan ik iets mee.