1 Laatst bewerkt door dollelollypop (21-01-2019 11:56)

Onderwerp: Ruby chocolade Dessert met frambozenmousse en witte chocolade bavarois

Dessert gemaakt van Ruby chocolade met witte chocolade bavarois, Frambozen couilis, Frambozenmousse en zelf gemaakte witte bros chocolade.

https://myalbum.com/photo/XwKFNmPhDOkY/360.jpg

https://myalbum.com/photo/YtYEBUwxjFyp/360.jpg

https://myalbum.com/photo/bGfAItj3Q6aM/360.jpg

https://myalbum.com/photo/uQhYfY1fDi5D/360.jpg

https://myalbum.com/photo/XlqkSAiNwTNk/360.jpg

https://myalbum.com/photo/yXZYRdA6BucX/360.jpg

https://myalbum.com/photo/aCvaUFGAVxon/360.jpg

2

Re: Ruby chocolade Dessert met frambozenmousse en witte chocolade bavarois

Kan de fotos hier niet zien, maar klinkt superlekker!!!

Bakrecepten om je vingers bij af te likken? Zoek mij op Pinterest ( valerievdmeer ) en kijk bij mijn Cakelicious recepten! Because we love cake

Re: Ruby chocolade Dessert met frambozenmousse en witte chocolade bavarois

lady-vall schreef:

Kan de fotos hier niet zien, maar klinkt superlekker!!!

wat vreemd, ik zie ze wel.

4

Re: Ruby chocolade Dessert met frambozenmousse en witte chocolade bavarois

Wauw, wat mooi Marion! Hoe maak je in vredesnaam witte broschocolade??? Ziet er spannend uit.

Tieneke

5

Re: Ruby chocolade Dessert met frambozenmousse en witte chocolade bavarois

Nu wel, wat knap! Ziet er goed uit

Bakrecepten om je vingers bij af te likken? Zoek mij op Pinterest ( valerievdmeer ) en kijk bij mijn Cakelicious recepten! Because we love cake

Re: Ruby chocolade Dessert met frambozenmousse en witte chocolade bavarois

Tante Tien schreef:

Wauw, wat mooi Marion! Hoe maak je in vredesnaam witte broschocolade??? Ziet er spannend uit.

Tieneke


Hallo Tineke, dankjewel en hier het recept voor de bros chocolade :)

Witte chocoladebros
200 g     witte chocolade   
80 g     cacaoboter

Witte chocoladebros:
Smelt de chocolade en cacaoboter tot 45 °C en roer tot de cacaoboter volledig opgenomen is. Vul een sifonfles en plaats er 3 gaspatronen op. Schud de sifonfles en spuit de massa in een vacuumbestendige emmer. Trek de massa omhoog met een vacuumpomp en laat volledig uitharden in de diepvriezer. Laat de bros ontdooien op kamertemperatuur en breek in kleine stukjes

Re: Ruby chocolade Dessert met frambozenmousse en witte chocolade bavarois

lady-vall schreef:

Nu wel, wat knap! Ziet er goed uit

Dankjewel :)