1

Onderwerp: Woezel & Pip

Deze Woezel en Pip taart toch een beetje december droog gemaakt met de gouden dots en het gouden strikje.
Koemelkvrij, toch blijf ik de biscuit dan altijd wat kruimelig en grof vinden qua structuur. Iemand daar tips voor?

https://myalbum.com/photo/myzUi94vuDMF/360.jpg

2

Re: Woezel & Pip

Schattige taart!!

Bakrecepten om je vingers bij af te likken? Zoek mij op Pinterest ( valerievdmeer ) en kijk bij mijn Cakelicious recepten! Because we love cake

3

Re: Woezel & Pip

Super lieve taart en mooi strak :thumb:

4

Re: Woezel & Pip

Ah deze is ook leuk! Ik maak vaak het biscuit van lady Sharon, hier op de site, dat is niet droog vind ik. Of misschien toch net een fractie korter bakken? Of evt tremperen? In de meeste biscuitrecepten zit geen melk, alleen als je een mix pakt, een recept met deels maïzena is dacht ik ook wat fijner van structuur.