1

Onderwerp: Banketbakkersroom als vulling

Over 2 werken heb ik een taart staan om te maken.
Als vulling willen ze mbc en banketbakkersroom.
Hoe zou ik dit het beste kunnen doen, doe je dan een dijkje spuiten met de mbc en dan in het midden de banketbakkersroom?
Ik heb nog nooit banketbakkersroom gemaakt als vulling vandaar mijn vraag.

Gr lavita

2

Re: Banketbakkersroom als vulling

Misschien heel dom van mij, maar wat is mbc??
Ongeacht welke vulling, maak ik altijd eerst een dijkje van botercreme en 'daarin' de vulling. Werkt bij mij prima!

3

Re: Banketbakkersroom als vulling

Ik spuit altijd dijkjes. Ik heb gemerkt dat, wanneer ik dijkjes spuit met dezelfde maat spuitmond als waar ik de vulling mee spuit, mijn taarten strakker en rechter zijn  ;)

4

Re: Banketbakkersroom als vulling

Willeke87 schreef:

Misschien heel dom van mij, maar wat is mbc??
Ongeacht welke vulling, maak ik altijd eerst een dijkje van botercreme en 'daarin' de vulling. Werkt bij mij prima!

Dit is meringue botercreme  ;)

5

Re: Banketbakkersroom als vulling

Vul eigenlijk altijd met bbr , wel een dijkje boter creme doen

Succes met de taart  :thumb:

6

Re: Banketbakkersroom als vulling

Dankjewel voor de reacties.
Een dijkje spuiten doe ik ook altijd, alleen kan ik dan de banletbakkersroom gewoon in het midden doen? Waar je normaal jam bijv. Doet

Re: Banketbakkersroom als vulling

lavita schreef:

Dankjewel voor de reacties.
Een dijkje spuiten doe ik ook altijd, alleen kan ik dan de banletbakkersroom gewoon in het midden doen? Waar je normaal jam bijv. Doet

Ja hoor! Ik gebruik ook bij bijna elke taart banketbakkersroom. Gewoon een dijkje spuiten met botercrème en dan kun je in het midden de banketbakkersroom doen! Komt goed :)