1

Onderwerp: Frozen stapel met candy glass ijsschotsen

Voor de 4 jarige Yentl een Frozen stapel gemaakt met candy glass ijsschotsen.
Het candy glass was erg leuk om te maken en ook best lekker  :p  Niet zomaar een hap suiker.

Ik ben erg tevreden met het eindresultaat en dat was de moeder van Yentl ook!

https://myalbum.com/photo/iV8ewMzWBIau/360.jpg

2

Re: Frozen stapel met candy glass ijsschotsen

Prachtige taart!!!!

Groetjes Vonn

Help mijn vrouw heeft een hobby

3 Laatst bewerkt door LaLuub (26-05-2017 21:34)

Re: Frozen stapel met candy glass ijsschotsen

Schitterend! (Maar veel te weinig foto's  ;) , zit al met mijn neus in mijn scherm  :+  )
Dit vraagt om mooie close up foto's hoor!

4

Re: Frozen stapel met candy glass ijsschotsen

Vind dat er altijd zo leuk uitzien die isomalt! Leuke taart!

5

Re: Frozen stapel met candy glass ijsschotsen

Wat een super mooie taart en een leuk ontwerp ook! Erg leuk gedaan met de ijsschotsen , knap gedaan ook :thumb:

6

Re: Frozen stapel met candy glass ijsschotsen

LaLuub schreef:

Schitterend! (Maar veel te weinig foto's  ;) , zit al met mijn neus in mijn scherm  :+  )
Dit vraagt om mooie close up foto's hoor!

Nou, hier nog wat duidelijkere foto's  :D

https://myalbum.com/photo/4Dh1Z1Rcv8C5/360.jpg
https://myalbum.com/photo/6ikhZOkRNYYB/360.jpg
https://myalbum.com/photo/sfmeAFDwktsk/360.jpg
https://myalbum.com/photo/migBnwX4fjwX/360.jpg

7

Re: Frozen stapel met candy glass ijsschotsen

KimN schreef:

Vind dat er altijd zo leuk uitzien die isomalt! Leuke taart!

De ijsschotsen zijn niet gemaakt met/van isomalt, maar met glucose siroop.
Isomalt ken ik zelf niet, dus wellicht min of meer hetzelfde...?

Dit was erg leuk om te maken, even geduld hebben, maar dan heb je ook wat :-)

8 Laatst bewerkt door LaLuub (27-05-2017 13:51)

Re: Frozen stapel met candy glass ijsschotsen

Prachtig! En dank je wel voor de extra foto's  =D
Wordt glucose siroop ook zo keihard en superscherp? Dat vond ik namelijk het nadeel van de Isomalt ijsschotsen. Je zou bang zijn dat ze zich eraan zouden snijden...

9

Re: Frozen stapel met candy glass ijsschotsen

LaLuub schreef:

Prachtig! En dank je wel voor de extra foto's  =D
Wordt glucose siroop ook zo keihard en superscherp? Dat vond ik namelijk het nadeel van de Isomalt ijsschotsen. Je zou bang zijn dat ze zich eraan zouden snijden...

Het is inderdaad keihard en aangezien in 1 hoek van de bakplaat een dikkere laag lag (ongeveer 0,4 cm), is dit moeilijk "op maat" te breken. En de kleine schilfers zijn ook best scherp.

10

Re: Frozen stapel met candy glass ijsschotsen

Wow... Hoe doe je het! Prachtig zeg.

11

Re: Frozen stapel met candy glass ijsschotsen

Echt een heeele moooie gave versie van een frozen taart!!

Bakrecepten om je vingers bij af te likken? Zoek mij op Pinterest ( valerievdmeer ) en kijk bij mijn Cakelicious recepten! Because we love cake

12

Re: Frozen stapel met candy glass ijsschotsen

Bedankt allemaal!!