1

Onderwerp: red velvet bakken en vullen

ik mag voor as donderdag voor 50 personen kwarktaarten en red velvet taarten maken. Nu zijn de kwarktaarten het probleem niet.
ik zou vrij zijn maar moet nu toch tot 5 uur werken.

kan ik de red velvet taarten woensdagavond al bakken en dan in de huishoudfolie bewaren?
en als vulling en topping wil ik EC met gesmolten witte chocola erdoor doen, kan ik dat ook al maken en in een goed afgesloten bak meenemen en dan op de locatie de taarten opspuiten?

het lijkt me niet zo lekker om ze woensdagavond al te vullen en op te spuiten en ze dan in de koeling te bewaren, ze worden waarschijnlijk erg droog dan.

alvast bedankt voor jullie antwoord.

groetjes Vonn

Help mijn vrouw heeft een hobby

2

Re: red velvet bakken en vullen

hooi vonn, wat leuk dat je dat mag doen :)

ik zou het ook zo doen denk anders dat het inderdaad wat uitdroogt in de koeling. de creme is prima te maken van te voren en als je de taart goed inpakt is er geen probleem toch!!

heel veel plezier en succes :thumb:

3

Re: red velvet bakken en vullen

Baklataart schreef:

hooi vonn, wat leuk dat je dat mag doen :)

ik zou het ook zo doen denk anders dat het inderdaad wat uitdroogt in de koeling. de creme is prima te maken van te voren en als je de taart goed inpakt is er geen probleem toch!!

heel veel plezier en succes :thumb:

Dank je wel bakla :thumb:

Help mijn vrouw heeft een hobby