1

Onderwerp: Gouden en zilveren parels??

Hoi bakkers!

Morgen ga ik een "50 jarig huwelijk" taart maken.
Wit bekleed, onderaan een goud geduste parelrand, bovenop een gouden strik en 2 gouden harten met initialen en voorop een plaquette met "50".

Omdat ik het kaal vind om de taart verder alleen wit te houden, wil ik een ruitpatroon aanbrengen.
Maar.... ga ik daar blanco parels bij gebruiken, of zilveren? Ik ga tussen de parels van de parelrand onderaan de taart nl. hele kleine zilveren pareltjes aanbrengen (heb ik al eens eerder bij zo'n taart gedaan en dat stond heel leuk/mooi). Gouden parels heb ik helaas niet...

Ik denk dat het wel mooi is, maar wat denken jullie?

2

Re: Gouden en zilveren parels??

Ik geloof niet dat ik voor zilver zou kiezen als de rest goud is. Dus ik zou persoonlijk voor wit gaan... :)

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

Re: Gouden en zilveren parels??

Mee eens!

4

Re: Gouden en zilveren parels??

Met de vorige opmerkingen eens. Less is more denk ik....

Het is zoals het is en dat is goed zo.
Bianca's bakery

5

Re: Gouden en zilveren parels??

Goud en zilver zou ik zeker niet bij elkaar doen..
Je hebt die parels ook in parlemoer kleuren, misschien is dat een idee?!

6

Re: Gouden en zilveren parels??

Bedankt dames!
Ik begon zelf ook te twijfelen aan zilver...zoals gezegd had ik eerder mini zilveren pareltjes in de gouden parelrand gelegd, wat ik mooi vond. Maar grote parels zijn dan wel erg zilver  :)

Nu dus de witte/blanco gekozen en de taart is, naar alle tevredenheid, af!
Foto later in de show off.

Fijne dag!