1

Onderwerp: Twijfel of ik een andere machine zou moeten kopen...

Hoi Allemaal,

Heb nu sinds twee maanden deze mixer in huis...

http://www.bol.com/nl/p/philips-hr1565- … ifications

Alleen hij begint na 5 min erg veel geluid te maken, alsof de motor het er erg moeilijk mee heeft. Ik gebruik hem puur voor het mixen van het beslag en de vullingen. Maar ben bang dat binnenkort die motor in de fik vliegt of zo :(  Ook de mengkom die roterend is loopt niet echt lekker als hij op stand 3 staat (hoogste stand)

Heb al veel topic's voorbij zien komen, maar niet echt met antwoord op de vraag: Hoeveel Watt is het beste wat je kan hebben? En wat zijn nou echt de eisen van een mixer/keukenmachine als hobby bakster?

Een vriendin van mij heeft de Tristar keukenmachine en die is er erg tevreden mee. Deze slaat automatisch af na 9 min en heeft 5 snelheden. Dus begin nu te twijfelen...

Groetjes Sonja, beginnend taartenbakster ;-)
https://www.facebook.com/SonjaTaartenCu … ?pnref=lhc

2 Laatst bewerkt door Elize van B. (28-11-2015 06:01)

Re: Twijfel of ik een andere machine zou moeten kopen...

Misschien proberen om via marktplaats een goede, niet al te hoog geprijsde, tweedehands keukenmachine te krijgen. :)
En als je denkt een goede tegen te komen, eventjes goed Googlen op reviews.

3

Re: Twijfel of ik een andere machine zou moeten kopen...

Ik heb een zelfde idee als deze, ook met zo'n kom maar herken helemaal niet wat je zegt over het geluid en slecht rond lopen. Nu geef ik eerlijk toe dat ik eigenlijk altijd gewoon zelf sta te mixen en niet dat ie het zelf doet, maar Dat geluid zou zeker niet moeten. Ik zou anders nog even contact opnemen met de winkel waar je hem vandaan hebt en anders philips zelf. Die van mij wordt echt met regelmaat intensief gebruikt en die doet het perfect, dus ik zou bijna denken dat er iets mis is met die van jou.

Re: Twijfel of ik een andere machine zou moeten kopen...

Hoi Liezzle,

Zou dat het kunnen zijn? Ik moet je bekennen dat ik niet heb gekeken hoelang hij kan mixen per keer. Ik heb deze met stand gekocht, omdat ik last van mijn arm heb en dus geen 10 min een mixer kan vasthouden. Ik heb nog een braun hangen die ik voor de kleine dingen gebruik ( waar ik dus maar een paar min. voor hoef te mixen) en die is perfect en al 10 jaar oud. Nooit problemen mee gehad. Misschien inderdaad maar eens op marktplaats kijken voor een goede tweedehands.

Groetjes Sonja, beginnend taartenbakster ;-)
https://www.facebook.com/SonjaTaartenCu … ?pnref=lhc