1

Onderwerp: Uiengeur taart

Hallo,

Even een vraagje, waar ik het antwoord nergens op het internet terugvind.
Gisteren een chocoladetaart gemaakt, die deze nacht moest opstijven in de frigo.
Gisteren ook ajuinen gesneden die ik in diezelfde frigo in een afgesloten doos bewaarde.
Probleem: Die doos bleek niet zo afgesloten te zijn waardoor m'n hele frigo naar ajuin ruikt.
Is mijn chocoladetaart op één of andere manier nog te redden?
Of begin ik opnieuw (deze avond) --> en zal mijn taart nog stijf worden tegen pakweg 22u?

Ter info: de taart is een chocoladecake (dun) met hopen chocomousse (met gelatine). Vooral die mousse moet dus voldoende opstijven om een vaste taart te bekomen.
Iemand die de taart in de diepvries zou steken (indien ik ze opnieuw zou maken)?

Alvast superhard bedankt voor jullie hulp

Charline

2

Re: Uiengeur taart

Je zou kunnen proberen de taart een uurtje in de vriezer te zetten, grote kans dat de geur dan weg is
Anders......zelf opeten en een nieuwe maken, en voortaan aparte koeling gebruiken, is sowieso frisser want in je eigen koelkast ligt vaak ook vlees en kaas

www.dezoeteverleiding.com Ik kan ook printen op ouwel en frosty! Kijk ook eens op mijn Facebookpagina www.facebook.com/dezoeteverleidingbreda