1

Onderwerp: open hart

Je ziet ze vaak een caketopper  als een open hart. Net als dunne stroken in hart vorm.

Graag zou ik willen weten hoe je deze harten maakt en hoe je ze stevig op de taart bevestigd.

Ben als op de site aan het zoeken geweest maar, kan niets vinden.

Alvast bedank voor  jullie hulp

2

Re: open hart

een mooie rechte strook fondant met tylose of gumpaste snijden en rafels verwijderen
deze strook strak om een uitsteker vouwen en laten drogen
bevestigen met icing of gesmolten chocolade

www.dezoeteverleiding.com Ik kan ook printen op ouwel en frosty! Kijk ook eens op mijn Facebookpagina www.facebook.com/dezoeteverleidingbreda

Re: open hart

Tigrasas schreef:

een mooie rechte strook fondant met tylose of gumpaste snijden en rafels verwijderen
deze strook strak om een uitsteker vouwen en laten drogen
bevestigen met icing of gesmolten chocolade

Oh handig! Dat wist ik ook niet!  =D

4

Re: open hart

Dankjewel voor je tip!