51

Re: Afsmeren met ganache strakker dan met botercreme?

doordat het verwarmd is, zit je niet meer vast aan die 2 dagen.
Het schijnt, dat ganache wel een paar weken goed is, mits in kk bewaard, maar bij de meesten is het binnen een week wel op...

Groetjes, Dorothea.

52

Re: Afsmeren met ganache strakker dan met botercreme?

doordat het verwarmd is én doordat er een behoorlijke hoeveelheid choc aan toegevoegd is  :)

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl

53

Re: Afsmeren met ganache strakker dan met botercreme?

Interessante tips

54

Re: Afsmeren met ganache strakker dan met botercreme?

Interessante tips

Re: Afsmeren met ganache strakker dan met botercreme?

na al die tips wordt het voor mij ook tijd om het te proberen, zal eerste de fimpjes bekijken en misschien dan deze week een lekker taartje voor onszelf maken :)
heb ik weer een goed excuus!!!

56

Re: Afsmeren met ganache strakker dan met botercreme?

kan ik eerst een taart afsmeren met nutellabotercreme en dan ganache erover?

57

Re: Afsmeren met ganache strakker dan met botercreme?

Het is op zich handiger om met een nieuwe vraag een nieuw topic te openen. Maar je bedoelt als dripcake? Dat kan prima