Onderwerp: Rooster of dichte bakplaat?
Als jullie biscuit bakken, zetten jullie die dan op een rooster in de oven of op een dichte bakplaat? Of maakt dat geen verschil?
Groetjes
Myriam
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Rooster of dichte bakplaat?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Als jullie biscuit bakken, zetten jullie die dan op een rooster in de oven of op een dichte bakplaat? Of maakt dat geen verschil?
Groetjes
Myriam
op een rooster
Op die manier komt de warmte beter aan de onderkant van je bakvorm
Ik ook op de rooster. Voorheen (op de plaat) kwam het wel eens voor dat de biscuit niet goed gaar was aan de onderkant. Sinds ik ze op de rooster plaats nergens geen last meer van.
ik op de plaat en dat gaat prima.
Ik ook op de plaat en gaat prima.
De rooster gebruik ik om de kapsel daarop af te koelen.
Op het rooster. Voor afkoelen heb ik een klein taart roostertje.
Ik ook op de plaat en gaat prima.
De rooster gebruik ik om de kapsel daarop af te koelen.
Doe precies hetzelfde.
hangt van je oven af. als je een goede oven hebt waar de warme lucht goed circuleert maakt het niet veel uit of je de bakplaat of rooster neemt. als de lucht niet zo goed circuleert in je oven dan zeker een rooster gebruiken.
Rooster want anders heb je kans dat je bodem verbrand omdat je plaat erg warm is
Rooster want anders heb je kans dat je bodem verbrand omdat je plaat erg warm is
niet noodzakelijk hoor.
Bak altijd op de rooster, maar begon me dat gisteren ineens af te vragen toen ik een biscuit in de oven zette :-). Ik doe dus verder zoals ik bezig ben :-)
Bedankt dames!
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Rooster of dichte bakplaat?
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.