Onderwerp: Botercreme zonder poedersuiker
Ik gebruik de botercreme alleen om af te smeren, moet ik dan perse poedersuiker gebruiken? Ik heb de mix gebruik, boter en water....
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Botercreme zonder poedersuiker
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Ik gebruik de botercreme alleen om af te smeren, moet ik dan perse poedersuiker gebruiken? Ik heb de mix gebruik, boter en water....
Voor afsmeren: Alleen boter en poedersuiker, geen mix, geen water.
Echt waar? Wat zonde dat ik dat steeds gebruik dan.....
Sommige mensen gebruiken t ook als vulling, maar ik vind dit persoonlijk niet lekker
Echt waar? Wat zonde dat ik dat steeds gebruik dan.....
Sommige mensen gebruiken t ook als vulling, maar ik vind dit persoonlijk niet lekker
Je kunt als je geen poedersuiker hebt, een merengue botercreme maken. Is ook lekkerder.
Ik ben t helemaal met Tari eens. Daarin gebruik ik dan kristalsuiker. Dat scheelt een hoop in prijs met poedersuiker.
Sinds ik de smb (swiss merengue botercrème) heb ontdekt gebruik ik geen gewone botercrème meer voor onze eigen taarten.
Is er een recept voor de swiss mer. Botercreme? X
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Botercreme zonder poedersuiker
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.