1

Onderwerp: biscuit in siliconen vorm

heeft iemand dat al eens gedaan? en hoe was het gegaan?
Ik heb nl. een siliconen hartvorm en die wil ik gaan maken.

2

Re: biscuit in siliconen vorm

Gaat helemaal goed hoor!

Tot taarts, Yvonne
Mijn lijfspreuk: "ik blink in niks uit, maar ik kan een heleboel een beetje!"

3

Re: biscuit in siliconen vorm

Ik zou wel de vorm gewoon invetten.

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

4

Re: biscuit in siliconen vorm

Ik vet de vorm ook altijd in aangezien er in biscuit geen boter zit!

Groetjes, Lara. Mijn taarten album
"I wud, therefore I exist"

5

Re: biscuit in siliconen vorm

Bij mij gaat het ook altijd goed, ook ik vet de vorm wel in. Heb het een keer zonder geprobeerd maar dat was geen succes.......

6

Re: biscuit in siliconen vorm

bedankt voor jullie expertise ;) Het is maar goed dat ik het nog even lees, want ik vet de vorm normaal nooit in, maar goed das dan ook voor gewone cake dan.

7

Re: biscuit in siliconen vorm

Zelf gebruikte ik een siliconen bakvorm, alleen heb ik laatst wel een springvorm gekocht. Waarom? Nou omdat mijn taarten niet recht waren aan de zijkanten. Ze liepen taps naar beneden, boven waren ze breder als aan de onderkant. De bakvorm zelf is gewoon recht, waarschijnlijk komt het omdat het deeg de zijkanten laat uitrekken ofzo, het is toch erg flexibel. Ik weet het niet. Met een springvorm heb je er geen last van. Ik vette trouwens nooit die siliconenvorm in, ging prima zonder.

"Whatever you do, do it with chocolate"
https://regenbooghuisje.com