1

Onderwerp: welke boter voor koekjes van PP?

Hoi!

Welke boter gebruiken jullie bij de (suiker)koekjes van het recept van Peggy Porschen?
In het recept staat 'zachte boter'. Als roomboter op kamertemperatuur is, is 't wel zacht maar misschien kan ik toch beter een zachtere boter kopen, bijvoorbeeld van die smeerbare boter in een kuipje.

Ik vraag dit omdat mijn koekjes zo superhard zijn geworden na het bakken. Ik heb op 't forum gelezen dat je de boter en suiker apart moet mixen en dat je de koekjes niet te lang moet bakken en uit de oven moet halen als ze nog een beetje zacht zijn. Dat ga ik dus de volgende keer doen.

Maar ik vraag me dus af of het nog zou helpen als ik andere boter zou gebruiken.....

Groetjes! Eva

Re: welke boter voor koekjes van PP?

Hallo Eva!
Ik heb zelf gistermiddag die PP koekjes gebakken,met margarine(Blue Band),maar
vond ze nogal licht van kleur,dus iets langer gebakken,waren heerlijk,heb ze in een trommel gedaan,maar wist eigenlijk niet HOE je ze moest bewaren,heb het even hier gevraagd,Marianne zei gewoon "bloot"laten liggen(ik wou ze pas vandaag decoreren)
Vandaag weer even geproefd,maar inderddad een beetje hard,maar de smaak is heel goed!!
Groetjes Darlene