1

Onderwerp: mascarpone

Ik wil een taart maken met mascarpone ertussen en bekleden met marsepein. Ik maak hem vrijdag en  zaterdag moet ik hem meenemen met de trein van Groningen naar Amsterdam. Ik heb geen koelelementen. Is dat noodzakelijk, hoe kan ik hem goed houden? En marsepein mag ook niet de koelkast begreep ik, maar mascarpone weer wel. Hoe moet dit? Ik zou erg blij zijn met een oplossing.
Groetjes, Claartje

2

Re: mascarpone

Ik weet niet hoe je de taart het beste kan vervoeren, maar een taart van marsepein bewaar ik gewoon in de koelkast. Is hier altijd goed gegaan hoor.
Als je folie om je taartdoos of waar je het in gaatvervoeren doet, blijft het toch ook wel koel denk ik?

Groetjes

3

Re: mascarpone

ipv koelelementen kun je misschien ook twee flesjes water invriezen en er langs leggen in een theedoek ? Of iets anders wat goed dicht zit en dat je in kunt vriezen...

4

Re: mascarpone

Wat een goed idee, dank je wel, ga ik zeker doen.
Groetjes, Claartje