1

Onderwerp: Yoghurt peer bavaroise

Ik heb bij Piece of Cake, Yoghurt peer bavaroise gekocht. Heeft iemand dit al eens geprobeerd ????

En wat zal ik voor jam gebruiken, wat zal er lekker bij smaken ?

Groetjes,
Wietske

Groetjes, Wietske
Al mijn foto's zijn te zien op http://felicitaartjes-wietske.mijnalbums.nl/

2

Re: Yoghurt peer bavaroise

klinkt erg lekker! Nee ik heb er geen ervaring mee ben wel benieuwd.  tja welke jam.. ehh perenjam ,maar ja of die er is? Abrikozenjam? is niet zo zoet???

Succes ermee laat even weten hoe die smaakte

Groetjes Marloes

3

Re: Yoghurt peer bavaroise

Hoi,
Je zou de jam kunnen laten vervallen, ik denk dat dat de bavaroise beter tot zijn recht laat komen, wel kun je je biscuit plakken lichtjes besprenkelen met peren sap

groetjes Ria www.ricake.nl Eetbare printservice(ruim 11 jaar ervaring) workshops & verkoop benodigdheden, auteur.
mede-organisator www.taartentrends.nl @Utrecht.

4

Re: Yoghurt peer bavaroise

Ja die perensap is inderdaad een goed idee, maar hoe plak ik de marsepein dan op m'n taart vast als ik er geen jam op doe. Evengoed botercreme ???

Ik ben zaterdag jarig (het is geen grapje ;) !!!) En ik ga voor zaterdag een taart maken met speculaaskruiden door m'n biscuit. En de lagen vullen met monchou/slagroom en kersenvlaaivulling. Ben erg benieuwd of het wat wordt. Ik ga voor de 15e de taart maken met de yoghurt/peren baveroise !

Jullie horen/zien wel of het gelukt is en of het een beetje smaakte !!!!

Groetjes,
Wietske

Groetjes, Wietske
Al mijn foto's zijn te zien op http://felicitaartjes-wietske.mijnalbums.nl/