1

Onderwerp: Bonbons

Op verzoek ;) zijn hier wat foto's van de bonbons die ik gisteravond gemaakt heb. Ik probeer altijd vele vullingen uit en gisteravond was het voornamelijk mascarpone avond. Mmm jammie jammie jammie!!

Witte chocoladeflikken (gemalen karamelnoten met witte chocolade gemengd)
http://www.mijnalbum.nl/Foto=3XPJYXNW

Melkchocolade bloemen.
http://www.mijnalbum.nl/Foto=Z4AAIHYY

Pure chocolade bloemen.
http://www.mijnalbum.nl/Foto=Q4BALYVR

Wit/roze viooltjes met melkchocolade onderkant.
http://www.mijnalbum.nl/Foto=LKFN8FUI

Druiven,

Vanaf nu ook cakesenzo op hyves: http://cakesenzo.hyves.nl/ Wordt lid!
Mijn website: www.cakesenzo.nl

2

Re: Bonbons

Hmmmmm die zien er heerlijk uit. Allemaal! En dat zit ik hier te bekijken met een bakje chocoladebiskwies van de Lidl voor m'n neus (die ook best lekker zijn, het bakje wordt steeds leger...)

Groetjes, Carin

Groetjes, Carin
If at night you cannot sleep, count your blessings instead of sheep

3

Re: Bonbons

Bakje is leeg!

Groetjes, Carin
If at night you cannot sleep, count your blessings instead of sheep

4

Re: Bonbons

En waren ze lekker?? ;)

Vanaf nu ook cakesenzo op hyves: http://cakesenzo.hyves.nl/ Wordt lid!
Mijn website: www.cakesenzo.nl

Re: Bonbons

zo jos

Mijn Taarten en workshops vind je op mijn site!
Een bijzondere dag verdient een bijzondere taart!

6

Re: Bonbons

Ze waren heerlijk!

Groetjes, Carin
If at night you cannot sleep, count your blessings instead of sheep

7

Re: Bonbons

Mooi zeg!

Heb je daar speciale vormpjes voor? En hoe vul je ze dan?

[b][color=pink][url=http://www.naara.nl]Na

8

Re: Bonbons

Hoi Saskia,

Dan is het chocolade inderdaad te heet geweest...............en het scheelt ook welk soort bonbon chocolade je gebruikt dus het aantal druppels op de zakken. Temp. moet rond de 30/31 graden voor melk/puur zijn en 32 voor wit.

Ik ga zo de deur uit, maar ik laat je z.s.m. wat recepten weten voor vullingen!

Groetjes,
Jos

Vanaf nu ook cakesenzo op hyves: http://cakesenzo.hyves.nl/ Wordt lid!
Mijn website: www.cakesenzo.nl

Re: Bonbons

Zien er erg mooi uit.

10

Re: Bonbons

Prachtig!! Heel erg mooi en ze klinken verrukkelijk!! :Y

Groetjes, Lara. Mijn taarten album
"I wud, therefore I exist"

Re: Bonbons

hoi hoi hoi!
ik heb gezien dat ik van puur en melk wel de driedruppel soort heb.
alvast bedankt voor de vullig recepten.

Saskia

Mijn Taarten en workshops vind je op mijn site!
Een bijzondere dag verdient een bijzondere taart!

12

Re: Bonbons

MMMMMM dat ziet er goed uit zeg yummy!!

www.partycupcake.nl voor Springerle Moulds! Like m'n Facebook.

13

Re: Bonbons

Wat een hoop lekkers! Zien er heel mooi en lekker uit met de viooltjes als toppertje!

Tot taarts, Yvonne
Mijn lijfspreuk: "ik blink in niks uit, maar ik kan een heleboel een beetje!"

14

Re: Bonbons

Zoo dat ziet er heerlijk uit..... En ik heb al zo'n trek en niets in huis... Vooral die eerste, jammie...

15

Re: Bonbons

Die zien er erg lekker uit!!!(en heel mooi)

golf is knikkeren voor rijke mensen die te lui zijn om te bukken

16

Re: Bonbons

Oef... daar ga je van kwijlen http://www.deleukstetaarten.nl/marianne/kwijl.gif Mooi!!

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

17

Re: Bonbons

ze zien er allemaal heerlijk uit.

18

Re: Bonbons

Wat goed zeg! Ik doe het je niet na!

19

Re: Bonbons

ooohhh, lekker!!!!

gr ciska

20

Re: Bonbons

Saskia, ik ben vandaag weer de hele dag van huis. Morgen ga ik even voor de recepten zitten!

Dan weet je dat ik je niet vergeet.

Vanaf nu ook cakesenzo op hyves: http://cakesenzo.hyves.nl/ Wordt lid!
Mijn website: www.cakesenzo.nl

Re: Bonbons

W8 time out, heb jij dat z

22

Re: Bonbons

Ben ik, zoals ik eerder al vroeg, inderdaad ook erg benieuwd naar!

[b][color=pink][url=http://www.naara.nl]Na

23

Re: Bonbons

En ik wil het ook graag weten hoe je die maakt.
HEERLIJK!!!!!!

Pluk de dag!

24

Re: Bonbons

Hallo dames,

Om de vorm bonbons te maken gebruik ik macrolonvormen. Om er kleurverschillen in te brengen zoals bijv. de vilootjes spuit ik eerst het roze en wit laten drogen en daarop in dit geval melkchocolade. Voor de noot vorm heb ik met een kwast eerst een streep melk gedaan, laten drogen en daarover heen puur strijken, weer laten drogen, vullen en afgieten met puur. Zo werkt dat trouwens met alle vulbonbons. De bloemen zijn niet gevuld. De bovenste heb ik gewoon met een lepel op een stuk bakpapier gedaan en rondjes gedraaid totdat ze mooi rond waren.

Er bestaan ook nog doorhaalbonbons. Dan maak je een rondje van melk of puur. Hier spuit je vulling op even laten drogen en door een bak met chocolade halen. Helaas kan ik hier nu even geen foto´s van laten zien, want die staan op mijn eigen laptop en die is gecrasht, ik heb deze van mijn man in bruikleen :D

Mochten er nog meer vragen zijn, dan hoor ik het graag!

Vanaf nu ook cakesenzo op hyves: http://cakesenzo.hyves.nl/ Wordt lid!
Mijn website: www.cakesenzo.nl

25

Re: Bonbons

Wat ziet dat er ontzettend mooi uit zeg!

Groetjes Petra,
www.taartendecoratie.nl: de winkel voor al je taartspullen vind je in Ridderkerk!