1

Onderwerp: vullingen

ik wil graag perziken in mijn vulling hoe kan ik dat het beste doen heel op de botercreme leggen of eerst fijnmixen samen met de botercreme iemand ideetjes???

2

Re: vullingen

Gewoon in plakjes snijden, de gaatjes nog een beetje opvullen met stukje perzik en dan kan je er nog een laagje botercreme op doen, of andersom, eerst botercreme en dan perzik. Dan zie je dus echt de perzik zitten als je de taart aansnijdt.

"Whatever you do, do it with chocolate"
https://regenbooghuisje.com

3

Re: vullingen

Kan allebei, wat je het lekkerst vindt. Wel even goed laten uitlekken, vooral als je het fijnmixt...

Groetjes, Jozien.

Eigen taart is goud waard! ;)
Klik HIER voor mijn linksite allesovertaart.nl met how to's en HIER voor links van medebaksters!

4

Re: vullingen

thanx pooh,

we gaan het gewoon proberen.

groetjes solainge

5

Re: vullingen

Als het mij al lukt, lukt het jou zeker.

"Whatever you do, do it with chocolate"
https://regenbooghuisje.com

6

Re: vullingen

dank je wel jozien,

heb een laag met stukjes gedaan en een laag gemixt. ben benieuwd hoe het zal smaken laat het morgen even weten.

groetjes solainge