1

Onderwerp: Hallo

Bedacht me vandaag dat ik me eigenlijk nog niet heb voorgesteld. Ik ben Ruth van Erkel, 32 jaar en woon in de buurt van Breda. Ik ben kraamverzorgende, (meestal) het leukste beroep dat er bestaat. Ben zeer ernstig besmet met een soort van taartenvirus dat ik waarschijnlijk heb opgelopen toen een vriendin me meenam naar een workshop bij Lonneke. Gelukkig dat deze patientenvereniging bestaat zodat we wat ervaringen kunnen delen. De huisarts kan me namelijk niet helpen er bestaan geen medicijnen tegen. Gelukkig is het een leuke maar helaas wel vrij kostbare ziekte.  Bedankt voor alle leuke reacties op mijn eerdere berichtjes.

2

Re: Hallo

Welkom Ruth! Je eerste taarten vond ik al super dus ik ben benieuwd wat je allemaal nog meer gaat maken! Heb je al wat in de planning?

Mijn online fotoalbum: http://lonnes.mijnalbums.nl 
Mijn facebook pagina: http://www.facebook.com/BakLonnes

3

Re: Hallo

hoi lonneke
wat een ontzettende mooie cupcakes, brood en zoet brood heb jij gemaakt. Mag ik je vragen waar je de recepten van het zoete brood en gewone brood vandaan heb gehaald. Ik zou er graag een aantal uit proberen.
jikke

4

Re: Hallo

Ben nu een beetje aan het oefenen met marsepeinen roosjes en ga nu aan een paastaartje beginnen. Over 2 weken moet ik op de 1 of andere manier een bob de bouwer taart maken. Bedankt voor je compliment.