1

Onderwerp: decoreren met chocola

als ik een taart wil decoreren met chocola( niet heel de taart maar lijntjes erop) hoe krijg ik die chocola dan niet zo snel hard?

groetjes esther

Re: decoreren met chocola

Het enige wat ik zou kunnen bedenken is de taart te bewerken als hij nog wat warm is..
Maar das dan weer lastig als je hem vult..
hmm..
Dilemma, kan je niet verder helpen!
x mo

3 Laatst bewerkt door paloma (10-03-2007 13:39)

Re: decoreren met chocola

Beetje slagroom of koffiemelk toevoegen????

Groetjes Lupe Foto's http://lupe.haaralbum.nl/
WINKEL/WORKSHOPS/ZOETERMEERhttp://www.taartencentrum.nl/

4

Re: decoreren met chocola

hoi,

ik kan je niet helpen, heb geen flauw idee, misschien wat paloma zei beetje slagroom erbij te voegen.

groetjes,

Manika

Groetjes, Manika
www.taartenvanmanika.nl

5

Re: decoreren met chocola

Chocolade blijft best lang zacht. Misschien helemaal als je het in een spuitzakje/cornetje hebt door de warmte van je handen. Ik zou het eerst gewoon proberen (op een proef stukje misschien?)...

Mijn online fotoalbum: http://lonnes.mijnalbums.nl 
Mijn facebook pagina: http://www.facebook.com/BakLonnes

6

Re: decoreren met chocola

oke bedankt lonnes.(en de rest)

7

Re: decoreren met chocola

Klein klontje boter toevoegen bij het verwarmen gaat ook als een speer.
Zonder iets erdoor wil het in je cornetje ook wel weer eens in no time weer hard zijn. :( heb ik driftig mee geklungeld vorig jaar pasen. ;)

8

Re: decoreren met chocola

Ik heb wel eens een beetje glycerine geprobeerd, omdat ik wilde dat het zacht bl

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag