1

Onderwerp: Alternatief bloemnagel

Hallo allemaal,

Ik wilde oefenen met het spuiten van bloemetjes, maar had geen bloemnagel. Ik heb toen gewoon de onderkant van een glas gebruikt. Als je hier eerst een puntje glazuur op spuit en er dan een stukje bakpapier op plakt, is het net zo handig. Als je de bloem klaar hebt leg je hem met het papiertje op een bakplaat ofzo en neem je een nieuw papiertje, nieuwe bloem, etc. Je volle bakplaat schuif je in de oven en het ligt niemand in de weg. :)

Groetjes Evelien

2

Re: Alternatief bloemnagel

Ik heb het ook wel eens gedaan met van die cocktail-stampertjes. Of hoe heten die dingen...? Weet je wat ik bedoel? Dan heb je wel het voordeel dat je het in je ene hand kunt houden en gemakkelijk tussen je vingers kunt laten draaien wat ik denk dat je bij een glas niet hebt... alhoewel, een wijnglas....?

Mijn online fotoalbum: http://lonnes.mijnalbums.nl 
Mijn facebook pagina: http://www.facebook.com/BakLonnes

3

Re: Alternatief bloemnagel

Het glas kan je gewoon op zn kop op tafel zetten en hoef je helemaal niet vast te houden. Je kunt het heel gemakkelijk rond draaien hoor, ook als je het vast hebt. Maar die stampers zijn ook een goed idee. Die dingen voor het persen van je citroenschijfje....(mmmm cocktails!)

Groetjes Evelien