1

Onderwerp: Laatste vraag voor ik begin met mijn roosjes wel of niet tylose

Hoi

Ik ga bijna aan de slag met mijn roosjes voor mijn eerste grote taart, nu mijn vraag moet ik de roosjes wel of niet mengen met tylose?? En de blaadjes?? wie weet het?

thanks

Groeten @nnette, http://taartjebakker.mijnalbums.nl/
Bakt graag van alles zolang ik het zelf mag mixen!!

Re: Laatste vraag voor ik begin met mijn roosjes wel of niet tylose

Ik zou er wel tylose door doen, blijven je roosjes mooier in model, ik ben het bij mijn kleine harten taartje vergeten en ze waren flink aan het instorten.
Het is ook afhankelijk wanneer je gaat eten / geven is dat morgen dan hoeft het niet echt maar duurt het langer dan adviseer ik het wel

succes
monica

gr monica
En mijn website is in de lucht www.monicake.nl

3

Re: Laatste vraag voor ik begin met mijn roosjes wel of niet tylose

Meestal gebruik ik geen tylose in de roosjes. Wel maak ik sommige uitvoeringen van mexican paste (volgens recept van het forum) dan blijven ze ook goed van vorm.

4

Re: Laatste vraag voor ik begin met mijn roosjes wel of niet tylose

ik doe het wel, bij mijn grote roos op het zw/wit taarten heb ik zelfs bij elke aangebrachte blaadjesrand mijn roos ondersteboven even laten rusten voordat ik de volgende rand aanbracht, deze waren gemaakt van fondant.

Groetjes Lupe Foto's http://lupe.haaralbum.nl/
WINKEL/WORKSHOPS/ZOETERMEERhttp://www.taartencentrum.nl/

5

Re: Laatste vraag voor ik begin met mijn roosjes wel of niet tylose

ik heb mijn marsepeinroosjes gewoon gemaakt zonder tylose. Wel heb ik ze na het maken iets laten drogen, dan blijven ze heel goed in vorm hoor. Daarna luchtdicht, donker en droog verpakt tot ik ze ging gebruiken.(2 dagen later).

Er ze bleven perfect in vorm.
Als je mijn roosjes wilt zien kun je even in mijn album kijken. de link staat in mijn handtekening.

succes