1

Onderwerp: Structuur bakmixen funcakes en brand new cakes

Ha allen!

Ik ben wat aan het experimenteren met de bakmixen van Funcakes en Brand New Cakes. Ik heb ze nu alle 2 geprobeerd en bij alle 2 vind ik ze een beetje droog. Is dat zo omdat het biscuits zijn? Ik heb zelf 2 oven thermometers en volg alle stappen to the T. (Nee, ik ben echt niet afgewijkt  *D )

Omdat ik niet eerder met mixen heb gewerkt weet ik dus niet helemaal goed of dit de juiste structuur moet zijn  :/  Tremperen jullie ze daarna om ze wat “moister” te krijgen?

Ook heb ik gebakken from scratch maar die sponges zijn niet zo licht als de mixen zelf  :s

Ik zie jullie reacties graag tegemoet!

2

Re: Structuur bakmixen funcakes en brand new cakes

Een biscuit is droger dan cake, maar zou niet heel droog moeten zijn. Tremperen is niet per se noodzakelijk, dat doe je vooral omdat het lekker is qua smaak.

"Whatever you do, do it with chocolate"
https://regenbooghuisje.com