1

Onderwerp: Geode taart

Deze stond al een tijdje op mijn lijstje om een keer te maken, nu voor een huwelijksjubileum gemaakt. Uiteindelijk best tevreden over, maar pfff isomalt vind ik nog niet makkelijk. Het wordt echt heel snel weer plakkerig/smelt. Ligt dat aan mij (niet goede temperatuur ofzo?) Of is het toch het weer? Maar bij een eerdere poging had ik er ook last van. 
De taart is een hazelnootbiscuit gevuld met mokkacreme.
https://myalbum.com/photo/3BdemidKZUB8/540.jpg

2

Re: Geode taart

Heel erg mooi en bijzonder :thumb:

Heb geen idee heb er ook nog nooit mee gewerkt :think:

3

Re: Geode taart

Wat een mooie aparte taart.

Groetjes Vonn

Help mijn vrouw heeft een hobby

4

Re: Geode taart

Dank je wel Baklataart en Vonn!

5

Re: Geode taart

Het is toch goed gelukt!

6

Re: Geode taart

Gaaf hoor!!

Bakrecepten om je vingers bij af te likken? Zoek mij op Pinterest ( valerievdmeer ) en kijk bij mijn Cakelicious recepten! Because we love cake

7

Re: Geode taart

Originele taart. Mooie kleuren ook.
Hazelnootbiscuit gevuld met mokkacreme klinkt heel lekker. Zou je misschien het recept willen delen?

8

Re: Geode taart

Dank jullie wel allemaal!
Zeker wil ik dat Nokkie, niet heel ingewikkeld hoor!  Voor de biscuit gewoon het basisrecept: met verhouding  1 ei, 30g suiker en ipv 30 g bloem had ik 15g bloem en 15g fijngemalen hazelnoten. Mokkacreme van de botercrememix en ipv water  espresso  (evt wat verdunnen met water afhankelijk hoe sterke koffiesmaak je wilt, met alleen espresso wordt het behoorlijk pittig)

9

Re: Geode taart

Ziet er mooi uit. Mooie kleuren!

10

Re: Geode taart

Heel erg mooi! Ziet er heel bijzonder uit. Knap gemaakt!! :)

11

Re: Geode taart

Bedankt voor het delen van het recept.