1

Onderwerp: 3 taarten (foto taart, bierdop en blaze)

Alle taarten weer klaar dus nu genieten van het weekend! Ik kwam er gisteren bij stom toeval achter dat er morgen een blaze taart opgehaald zou worden. Godzijdank kwam ik er op tijd achter  :lol: . Helemaal vergeten om t op mijn kalender te zetten! Beide creme taarten zijn 30 cm en afgesmeerd en opgespoten met ec. Voor het eerst een bierdop taart gemaakt. Bekleed met zeelandia marsepein. Voorheen gebruikte ik altijd marsepein van funcakes maar die van zeelandia smaakt lekkerder, is minder korrelig van structuur en zachter dus makkelijker te kneden/kleuren. Fijn weekend allemaal!!

De fototaart is een vanille biscuit met 2 laagjes ec met vanille smaakstof van fc. De blaze taart is een vanille biscuit met een laagje aardbeien jam en een laagje chocolade creme (ec met een reep gesmolten melkchocolade erdoor). De bierdop taart is een chocolade biscuit met kokos creme (ec met kokos smaaktaof van wilton treatology) en stukjes melkchocolade.
https://s24.postimg.org/mqnw28ze9/20170629_144534.jpg

https://s14.postimg.org/8ve0yry2l/20170701_143217.jpg

https://s24.postimg.org/h324qteht/20170701_100851.jpg

2

Re: 3 taarten (foto taart, bierdop en blaze)

Wauw, wat zien ze er toch weer prachtig uit, zo mooi strak en je rozetten zijn zo mooi!! :thumb:

En wat een geluk dat je er op tijd achter kwam ;)

Jij ook een fijn weekend :)

3

Re: 3 taarten (foto taart, bierdop en blaze)

Wat een prachtige taarten maak je.

Groetjes Vonn

Help mijn vrouw heeft een hobby

4

Re: 3 taarten (foto taart, bierdop en blaze)

Wauw, ze zien er heel goed en netjes uit!

Bakrecepten om je vingers bij af te likken? Zoek mij op Pinterest ( valerievdmeer ) en kijk bij mijn Cakelicious recepten! Because we love cake