1

Onderwerp: Aardbeiensmaak

Voor de stapeltaart waar ik tijd terug wat over schreef gebruik ik nu botercreme als vulling ipv baveroise. Wel moet her blijven smaken naar aardbeien. Ik wil het liefst geen smaakstof gebruiken. Kan ik door de botercreme gewoon veel aardbeienjam doen zodat het wat rozer word en naar aadbeien smaakt? Er komt ook een normalelaag aardbeienjam op of aardbeinvlaai vulling

Groetjes dachalie
-------------

2

Re: Aardbeiensmaak

Ik weet al wat ik doe. Ik maak een choladebotercreme en de andere laag word aardbeienjam. Dat is toch een mooie lekkere combinatie?

Groetjes dachalie
-------------

3

Re: Aardbeiensmaak

Je kan ook goed jam door de botercreme doen. Doe ik ook vaak. Zelf eet ik geen taart, maar hoor van andere dat de taart en vullen lekker is, het zal dus wel smaken ;)

4

Re: Aardbeiensmaak

Mij klinkt de combinatie erg lekker in de oren hoor  :y

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Deàllerleukstetaartenshop vind je in Den Haag!

5

Re: Aardbeiensmaak

Joh meid! De lekkerste aardbeiencrème krijg je door gewoon verse of evt. diepvriesaardbeien te gebruiken. Maar dat is mijn mening ;) Gebruik je een mix? Dan kun je het water vervangen door aardbeienpuree. Bij Meringue botercrème kan het ook weet ik van de antwoorden op die vragen maar daar heb ik zelf geen ervaring mee.

Het ging over een bruidstaart toch? Dan vind ik dat het zeker wel zo mag hoor ;)

Je vindt mijn taarten ook op Facebook: https://www.facebook.com/bakkriebels/
Wat meer lezen bij mijn baksels? http://bakkriebels.nl/

6

Re: Aardbeiensmaak

Mijn ervaring met jam door de bc (mix) is dat het niet goed mengt. Lijkt wel of het gaat schiften. Komt misschien door de hoeveelheid vocht?