1

Onderwerp: Ervaring taart bakken en bekleden in een warm land(buitenland)?

Hoi allemaal,

Ik vroeg mij af of er iemand ervaring heeft met het bakken en bekleden van een taart in een warm land.

Graag hoor ik jullie ervaring(en).

Vele bakgroetjes,

2

Re: Ervaring taart bakken en bekleden in een warm land(buitenland)?

Denk dat het goed gaat in een keuken met airco :think:

want als het hier warm is dan lukt het al zo moeilijk, bij mij althans :y  :y

3

Re: Ervaring taart bakken en bekleden in een warm land(buitenland)?

Denk idd dat een airco erg gaat helpen :) . Je moet bij warm weer goed de houdbaarheid van je vullingen in de gaten houden. Dus liever geen roomvullingen gebruiken. En je merkt hier ook dat wanneer de luchtvochtigheid hoog is, het bekleden moeilijker gaat. Fondant/marsepein wordt plakkeriger, waardoor je minder makkelijk kunt smootheren.
Het kan dus wel, maar je moet je goed aanpassen aan de omstandigheden, zodat je voedselveilig kunt werken.