1

Onderwerp: Callebaut fondant

Ik heb een beetje een domme vraag :o  ik heb een tijdje terug een emmer Callebaut fondant gekocht, wat een fijne fondant! Alleen ik zit steeds zo te prutsen om een stuk uit die emmer te krijgen. Is daar een handigheidje voor? Ik heb wel geprobeerd om met een mes een stuk af te snijden, maar dan prik je door het plastic folie. Iedere keer de hele klont eruit? Hoe doen jullie dat?

2

Re: Callebaut fondant

Ik haal inderdaad iedere keer de hele bonk eruit, snij af wat ik nodig heb, pak de rest weer in het folie en doe het terug in de emmer.

--------------------------------------------------------
Wie ben ik om aan mezelf te twijfelen. (Loesje)

3

Re: Callebaut fondant

ja, zo doe ik het ook.

neem ook eens een kijkje op mijn Facebook site: taartengoed

4

Re: Callebaut fondant

ik snij er ook een gedeelte af en weeg dat gelijk af. wel haal ik de hele zak uit de emmer rol het folie wat naar beneden en snij het af, daarna verpak ik alles weer goed luchtdicht :)

5

Re: Callebaut fondant

Toch spierballen gebruiken dus. Met een volle emmer is het best zwaar, hoeven we niet meer te fitnessen :lol:
Bedankt voor jullie reacties!