bedankt voor jullie leuke reacties!
Hoe krijg je die ribbels er zo mooi in! Doe je ze eerst in de vriezer?
En de kersen doe je die er op het laatst op of ook in het papiertje?
je doet zoals gewoon eerst de cupcake papiertjes in de cupcake tray
dan 1,5 eetlepel gemalen bastognekoeken in de vorm....aandrukken doe ik met een dekseltje van een jampot
dan het monchou mengel er in ...ook even goed aandrukken zodat het overal zit
en dan in de vriezer zetten
ik had eerst in de koeling gezet maar dan krijg je het papier en niet af zonder deuken te krijgen
en als ze uit de vriezer komen ..papiertje eraf en vlaaivulling erop!
ik zit nu te genieten van dit lekkere gebakje bij de koffie.
hij heeft een nachtje in de koekling gestaan ...heerlijk
alleen het fondant hartje is een slappe zooi geworden icm de vlaaivullig dus misschien beter een choco hartje ( voor moederdag) erop!
wil je meer van mijn creaties zien? neem dan eens een kijkje op facebook:
https://www.facebook.com/dezoetesensatie