501

Re: Verschillende laagjes vulling in 1 taart...

Aangevette slagroom met frambozen en een laagje lemoncurd

Aangevette slagroom met aardbeien en een laagje aardbeienjam

Slagroom met stukjes geraspte witte chocola en een laagje pure chocopasta

502

Re: Verschillende laagjes vulling in 1 taart...

De advocaatvulling van de recepten van de site kan ook in de diepvries. Ik heb t uitgeprobeerd en dit smaakt nog heerlijk als het uit de vriezer komt.

503

Re: Verschillende laagjes vulling in 1 taart...

Laagje Bon Bon Bloc vulling, laagje verse aardbeien

504

Re: Verschillende laagjes vulling in 1 taart...

Zou iemand mij misschien ook de lijst door willen mailen? Is wel heel erg makkelijk!

505

Re: Verschillende laagjes vulling in 1 taart...

Ik ga zaterdag een krokante taartbodem maken en vullen met een laagje kersen jam, bokkepootjes room en advocaatmouse

506

Re: Verschillende laagjes vulling in 1 taart...

Na het lezen van de heerlijke opties voor vullingen krijg ik direct zin om ze uit te proberen. Ik ben altijd nog van de BBR en aardb.jam. Ik heb met de mousses ervaring dat als de taart uit de koelkast staat het er tussenuit loopt of de lagen gaan schuiven.

Iemand een idee hoe ik de vulling stevig krijg maar ook zo hou? Hoe maken jullie de vulling met welke ingrediënten??

507

Re: Verschillende laagjes vulling in 1 taart...

mousse volgens recept maken en eerst op laten stijven voordat je het in de taart doet :Y

Je kunt ook dijkjes spuiten...  :think: waar smeer je mee af?

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl

508

Re: Verschillende laagjes vulling in 1 taart...

Maak mousse met slagroom en roomkaas en je kan voor het opstijven een gelatineblaadje gebruiken. Beetje citroensap of water op warmen, gelatine laten weken in koud water, uitknijpen en laten oplossen in warme water/citroensap. Mengsel door je vulling spatelen en in ijskast op laten stijven. Is nog prima smeerbaar!

509

Re: Verschillende laagjes vulling in 1 taart...

Jaja ook ik heb zojuist mijn 1e taart en mep taartje gebakken....
Morgen vullen en bekleden, daar heb ik nu al zin in!
Kan echter niet kiezen.

Heb creme au beurre en banketbakkersroom gehaad.
Daarnaast bokkepootjes en mona aarbei-kwarktaart toetje en saroma aardbei. En evt. verse aarbeien.

Help, kan niet kiezen!
Welke combi zouden jullie maken.....

Gaarne jullie mening!

510

Re: Verschillende laagjes vulling in 1 taart...

Hallo allemaal,

Ik wil een aantal vullingen gaan uitproberen. Maar ik vraag mij af; Als je slagroom gebruikt moet je daar dan altijd klopfix door doen? Ik ben zo bang dat hij 'instort'. Ik gebruik nu vaak luchtige mona toetjes

511

Re: Verschillende laagjes vulling in 1 taart...

ik gebruik wel altijd klopfix/gelatine, maar er zijn er die het zonder doen en waar dat prima bij gaat, dus tsja... :think:

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl

512

Re: Verschillende laagjes vulling in 1 taart...

perencréme met gekarameliseerde peren, laagje knapperige chocolade met amandelspijs en een laagje pistachecréme  :9

Joyce
Beter 1 taart in de mond dan 10 op de grond :) ! https://www.facebook.com/lekkersvansjois

513

Re: Verschillende laagjes vulling in 1 taart...

:thumb: dat klinkt wel errug goed idd :9

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl

Re: Verschillende laagjes vulling in 1 taart...

Niet gebruikelijk, wel lekker;
laag kaneelroom + laag rabarbercompote

'Vraag niet wat de wereld wil, maar wat je hart laat zingen,
want wat de wereld wil, is mensen met een zingend hart'.

515

Re: Verschillende laagjes vulling in 1 taart...

iemand ideetjes voor een vulling met bastogne koek? :)

516

Re: Verschillende laagjes vulling in 1 taart...

hallo allemaal, ik wil graag een keer het recept notenbavarois van de site maken, wat is hier lekker bij om te combineren?
alvast bedankt! groetjes Jeannette

517

Re: Verschillende laagjes vulling in 1 taart...

en hijs weer bijgewerkt! :D

518

Re: Verschillende laagjes vulling in 1 taart...

slagroom met laagje aardeijam,laagje zwitserseroom met aardbeien fluf gemengd, en een laagje aardbeienjam met zwitserse room.
heerlijke combinatie

519

Re: Verschillende laagjes vulling in 1 taart...

Ik moet à.s. Zaterdag een taart maken voor iemand die een vulling wilt als het volgende: biscuit, pudding,biscuit, frambozen,biscuit

Is dit lekker denken jullie??

520

Re: Verschillende laagjes vulling in 1 taart...

Ik denk dat het een lekker combi is maar ik zou dan eerder in elke laag pudding doen, en in de pudding leg je dan de frambozen (lekker veel). Dus 2 dezelfde lagen.

Groetjes, Monica

521

Re: Verschillende laagjes vulling in 1 taart...

safari-botercrème
aardbeien-jam of -bavarois (of vanille bavarois)
en helemaal afsmeren met safari-botercrème
:shh:

522

Re: Verschillende laagjes vulling in 1 taart...

Handig topic!! Iemand ook ideetjes voor de after eight vulling van deze site heb tot nu toe alleen chocolade botercreme gevonden maar houden niet zo van de botercreme.

groetjes!

Re: Verschillende laagjes vulling in 1 taart...

Ik heb een laag met aardbeien jam en botercreme (met eiwitschuim)
dan een laag Witte-chocolade-yoghurtvulling met daarop verse aardbeien.
Erg lekker!

524

Re: Verschillende laagjes vulling in 1 taart...

Oud Hollands genieten met laagje stroopwafelkruimels (slagroom met verpulverde stukjes stroopwafel, ev slagroomversteviger) en een laagje botersnoepjes. Zelf gebruik ik de gele ruitjes, verpulveren en mixen met slagroom.
De stroopwafel laag onder, aangezien deze wat zwaarder is (wel machtig).

Smullen maar!

525 Laatst bewerkt door Verotaart (23-07-2012 23:30)

Re: Verschillende laagjes vulling in 1 taart...

Ik ga me eens wagen aan de volgende combinatie (bij een chocoladebiscuit)

Laagje 1 : baileys-speculoos (normaal een gewoon dessertje: mascarpone gemengd met verkruimelde speculoos en een geut baileys)
Laagje 2: chocomousse

Ik ga er nog eentje maken!