11251 even een tipje...

door annette

11252 rolkwaliteit marsepein

door angel36

11255 tragant gom of tylose?

door Lonnes

11256 winkels

door morgan

11257 bloemen pasta ????

door wendy

11259 eiwitpoeder

door kris

11260 wie kan mij helpen?

door Esther Huisman

11261 alle begin is moeilijk?!

door Lekkerding

11264 roonhoorenvormpjes

door Jolanda

11265 nog een vraagje

door Lara M.

11267 Uitrollen

door Bernice

11268 Rolfondant te brokkelig??

door Poptie

11269 taartenstandaard

door mac:)

11270 bewaren van taart

door mandy van 't Walderveen

11271 poedersuiker wegwerken

door Esther Huisman

11272 Hoe lang van tevoren ?

door wietske

11273 Taart met fondant bewaren...

door Lauper

11274 zoveel verschillende kleuren

door sassie

11276 snijden of knippen?

door Ikkie

11277 Oudje: icing

door Lauper

11278 Krazy 4 decorating

door kris

11279 Vlinders

door lammetjes

11280 vierkante taart-vragen..

door annette